PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK DESTEĞİ

DEHA GELİŞİM ve DORUK BASKETBOL İŞ BİRLİĞİ

 

BASKETBOL OKULU olarak Sporcularımızın ve Aile bireylerimizin akademik, sosyal, mesleki ve sportif alanlarda kendini geliştirmek veya karşılaştığı sorunları daha sağlıklı bir şekilde çözebilmek için DEHA GELİŞİM ENSTİTÜSÜ ile iş birliği yapılmıştır. 

ADANA BASKETBOL KURSU olarak sporcularımıza sadece fiziksel gelişimlerinde destek olmakla yetinmiyor, sosyal hayat, okul ve sağlıklı bir birey olabilmeleri ve HAYAT BOYU GELİŞİMLERİ için de çalışmalar yapıyoruz. Spor Psikolojisi, Çocuk ve Ergen Psikoterapisi ve bir çok konuda alanında uzman kadrosu ile DEHA GELİŞİM ENSTİTÜSÜ bizlere destek olacaktır.

Sporda Stres Yönetimi, Sporda İletişim, Mindfullness (Bedensel Farkındalık) Uygulamaları, Sporda Psikososyal Gelişim, Performans Kaygısı, Sporcu Ailesi Olmak vb. Spor faaliyetlerine özel olarak çalışmalar veya tamamen sporun dışında farklı konularda da kişisel olarak destek alabilirsiniz. 

Özellikle çocuk ve ergenlerin günümüz hayat dinamiklerine uyum sağlamaları ve sosyal açıdan teknolojik bağ kurma dışında iletişim zorlukları yaşamaları, odaklanmaları ve akademik başarı kaygıları vb. gibi konularda da destek alabilirsiniz.

Uzman Psikolog Nida ÖZŞAHİN TERKURAN ve Uzman Psikolojik Danışman Yasemin BAŞARANOĞLU KÜÇÜK'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

 instagram.com/deha.gelisim

 www.dehagelisim.com.tr


20/02/2021
1197